Galway
Blijf op de hoogte en volg Sharon
02 December 2012 | Ierland, Galway
Gister zijn we naar Galway geweest. Ik heb er eigenlijk maar 1 ding over te zeggen.... Ik verwachtte daar natuurlijk Gerard 'PS I love you' Butler tegen te komen. Nogal wiedes. In plaats daarvan was er Malle Eppie (zie foto). Ik zeg het je... Ps I love you is 1 grote leugen. Niks knappe mannen, alleen onverstaanbare, gekke mannetjes. Ik heb er een kwartier mee gepraat en denk maar niet dat ik weet waarover, 1 grote miscommunicatie. Raar.
PS: wel leuke pubs daar
02 December 2012 - 15:23
Elise:
naaa kwam je alleen maar rare, gekke mannen tegen in galway?? hoe kan dat?! Je doet het verkeerd!! Daar lopen de mooiste ierse mannen rond! :P Galway is absoluut mijn favoriete ierse stad :) Ooh en gerad ps i love you butlers kom je tegen in een national park :P ooh en in de locale pub van het plaatsje bij het national park :P -
02 December 2012 - 15:28
Sharon Stensen:
Kak, dan hebben wij de verkeerde pubs gekozen. haha. Er liepen ook wel leuke rond hoor. Maar deze sprong er toch wel uit ;)